Jste zklamáni z Honzovy hypotéky?

Pokud zadáte svůj kontakt ne největší české tržiště hypoték – Honzova hypotéka, tak se obvykle stane to, že se Vám na email začne sbíhat mnoho emailů od finančních poradců. Vy si je sice můžete zkontrolovat na stránkách Honzovy hypotéky a schválit, že Vás mohou kontaktovat, ale stejně pak nikdy nevíte komu všemu zůstane Váš email v systému.

Ze zadání poptávky na Honzovu hypotéku jsem měl pocit jako ze seznamky, kde já jsem ta naháněná oběť. Já ovšem nechci být oběť, chci k sobě toho nejlepšího partnera.

Přemýšlel jsem, jak udělat lepší službu a přišel jsem na to. Vytvořil jsem portál Hypoteční specialista. Při vložení kontaktu Vás kontaktuje pouze jeden finanční poradce. Jedná se však o eso ve svém oboru, top poradce na hypotéky, který se hypotečními úvěry zabývá mnoho let. Vy si pak můžete být jistí, že Vaše hypotéka je ve správných rukou, protože:

1) Vám zbytečně nenabízí životní pojištění, penzijní připojištění apod., které mu zajistí provizi navíc

2) má skvělé vztahy s bankami a pokusí se pro Vás získat bonusy (ohodnocení nemovitosti zdarma, snížení úroku apod.)

3) nenutí Vás do zbytečné schůzky. Vše se dnes dá vyřídit rychle online, přes telefon a českou poštu. Pokud se však chcete sejít, nic proti tomu nemá.

Vítejte na našem blogu a děkuji za váš čas a trpělivost. Dočíst tento článek až sem, to znamená, že se o hypotéku opravdu zajímáte. Pokud tomu tak je, zkuste zadat Váš kontakt do našeho kontaktního formuláře nahoře na stránkách hypotečního specialisty a rozhodněte se sami. My Vám žádný spam posílat nebudeme.

Recenzi na Honzovu Hypotéku jsem si dovolili uveřejnit i na hlavní stránce Hypotečního specialisty. Jakou máte s Chytrým Honzou zkušenosti?

Více informací o hypotékách v naší knize:

- Tipy ze zákulisí, které vám ušetří až 20% nákladů z hypotéky

- nezávislá a nestranná, autor není finančním poradcem ani bankéřem

- Financování 85-0-15 pro získání jinak drahé 100% hypotéky

» Více informací o knize

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *